Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Tina Tanderup - januar 2020

Tina er født i 1964 i Helsingør, og efter at have boet i Jordrup straks udenfor Kolding i en årrække, er hun vendt tilbage til udgangspunktet, Helsingør.
 
Tina er uddannet teknisk tegner, og har arbejdet med dette i mange år, indtil hun i 2015 for alvor mærkede et behov for at tegne og male mere kreativt.
 
Kreativitet har egentlig været en fast del af hendes liv siden barndommen, hvor både håndarbejde og det at tegne blev dyrket flittigt. I puberteten var tegningerne en central del af hendes identitet, senere blev det håndarbejde og interessen for haven, som fyldte mest.
 
Tina arbejder med maleri og collage. Materialerne er akryl og mixed media på papir og lærred. Også i dag er tegningerne, og særligt de hurtige, intuitive skitser grundlaget for det kreative udtryk.
 
Tina tegner og maler som oftest figurativt, men søger bevidst at tilføje en grad af abstraktion. Billederne efterlader derfor ofte mere en følelse, end de repræsenterer et gennemtænkt scenarie.
 
Tina har blandt andet udstillet på Sydjysk Kunstforenings Censurerede udstilling og Vadehavets Censurerede udstilling, derud over kan et udsnit af hendes malerier ses hos Galleri Kongsbak i Esbjerg.
 
For mere information besøg hendes webside www.tinatanderup.dk