Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

SORGGRUPPE

Dato
Onsdag d. 9. september 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted
Strandvejen 340A, 3060 Espergærde, Danmark

-At dele og bære sorgen sammen

 Deltagelse i sorggruppe i kirkeligt regi er ikke terapi men et fortroligt rum med den bibelske sjælesorg som fundamentet for kristendommens ord til trøst, håb og livsmod.

Selvom ingen sorg er ens, er der alligevel nogle fællestræk som gør, at det kan opleves forløsende at deltage i en sorggruppe, fordi udgangspunktet er det samme for alle deltagere: nemlig dette at have mistet en nær pårørende. Sorg tager tid, sorg er noget, man lever med og noget, der forandrer ens liv. Sorg er derfor heller ikke noget, der kan eller skal ’overstås’. Sorg er en del af livet – ligesom glæden er det. I sorggrupperne deler vi hinandens historier og hjælper hinanden tilbage til livsmodet på trods af tabet.

Da der er tale om et sammenhængende forløb på 8 gange i et gensidigt fortroligt rum, fordres det, at man prioriterer deltagelse. Vi mødes ca. hver anden onsdag kl. 16.00-18.00 i Sognehuset, Strandvejen 340A, 3060 Espergærde.

Første gang er onsdag 6. maj. Sorggruppen er målrettet voksne. Er man barn eller ung kan man dog også rette henvendelse for mulig opstart af en børne-/unge sorggruppe. Sorggruppen ledes af sognepræst Cecilie Schackinger. Tilmelding på csch@km.dk eller på tlf. 31 33 32 98.