FÆLLESSPISNING i Sognesalen

Dato Onsdag d. 29. januar 2020, Kl. 18:00 til kl. 19:30
Strandvejen 340A, 3060 Espergærde, Danmark

Et nyt år er ferskt begyndt og vi er sikkert mange, som er trådt ind i det med bæven, opfyldt af gode nytårsfortsætter. Ét af dem, som jeg er opfyldt af er, at det nye år og årti skal fyldes med mening og gode relationer, nye såvel som gamle, så vore liv hver især – og livet i Egebæksvang sogn som helhed – kan vækste og blomstre. Derfor har jeg sammen med et par lokale fra Espergærde taget initiativ til at vi jævnligt og helt uformelt spiser sammen. Til at begynde med, spiser vi sammen én gang om måneden og hvis tiltaget bliver populært, kan vi gøre det fx hver 14. dag, eller måske endda hver uge.

’At være kirke’ og ’kristen’ handler om at indgå i fællesskaber, ikke kun som menighed i kirken men i lige så høj grad uden for kirken – som fx ved fællesspisningerne, hvor vi mødes på kryds og tværs og deler liv, glæder og sorger. I Egebæksvang sogn har vi flere sådanne fællesskaber, som spreder sig som ringe i vand.

Første fællesspisning bliver onsdag 29. januar kl. 18 i sognehuset, Strandvejen 340A, Espergærde.

Denne første gang skal du selv medbringe en lille ret til buffetbordet. Du kan fx sagtens bare tage lidt brød og ost med, det behøver ikke at være fancy på nogen måde. På sigt kan vi måske finde lokale kræfter, som har lyst til engang imellem at gi’ en hånd med i køkkenet til glæde for mange, så vi kan spise det samme alle sammen.

Kom og vær med! Varmt velkommen!

Cecilie Schackinger, sognepræst

Ophavsret: