Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

SOGNEEFTERMIDDAG med Bedemand Bodil Sund

Dato
Tirsdag d. 21. januar 2020, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Sted
Strandvejen 340A, 3060 Espergærde

Gennem mit arbejde som bedemand i 23 år, er jeg stødt på mange situationer, hvor jeg er sikker på, at den afdøde ville have disponeret anderledes, hvis han/hun havde kendt konsekvensen af de beslutninger, der er taget eller nærmere ikke taget. Jeg fortæller om sager i mit virke, hvor udfaldet af manglende handling har været katastrofalt.

Jeg fortæller samtidig om regler for begravelseshjælp og andre ydelser, som kan have betydning for boets opgørelse, og hvor man kan nå at foretage ændringer mens man er i live.

Jeg kommer lidt ind på, hvilke ting man bør være opmærksomme på i forbindelse med ens egen død, så familien ikke står med problemer, når de skal planlægge begravelsen.

I det hele taget kommer vi lidt omkring, hvad der sker, når man har dine – mine og vores børn eller andre komplicerede sammensætninger. Det er ikke altid nok at have skrevet et testamente, der er jo også lige alt det der så ikke står nogen steder. Et dødsfald handler jo ikke kun om penge, mange andre ting spiller også ind.

Der vil blive lejlighed til at stille alle former for spørgsmål, jeg vil besvare dem efter evne og evt. undersøge nærmere, hvis der er noget jeg ikke lige umiddelbart har viden om.