Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Anders Blichfeldt

Torsdag d. 19. maj 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:15
Egebæksvang Kirke, Strandvejen 336D, 3060 Espergærde

Anders Blichfeldt

Kirkekoncert - Tro, håb, musik og kærlighed
Hvad er det musik kan?

I Anders Blichfeldts indre har der altid været musik. Til tider fylder musikken det hele. Det er i dette rum, at ny musik opstår og senere finder sin vej til os.

Musikken er et grundstof i Anders, en måde at opleve verden på, en slags religion, eller tro.

I musikken udtrykkes glæde, smerte, sorg, håb, og kærlighed.  En sang eller melodi kan vække følelser i os. Det kan være minder, glæde eller sorg der pludselig overvælder os. Andre gange får vi lyst til at danse og feste.

Kirken har altid brugt musik, både til at løfte os op mod det guddommelige, og til at holde os nede. Anders sætter de meget forskellige typer kirkemusik op mod hinanden på en sjov og let forståelig måde.

I løbet af Anders' kirkekoncert får vi hans bud på hvad det er musik kan. Desuden får vi historier fra Anders' liv, samt eksempler på de sange der har hjulpet ham gennem gode og svære tider, og historierne bag nogle af de mange sange Anders har skrevet.

Billetter købes på: www.ticketmaster.dk