Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

​BESINDELSESTID!​

​BESINDELSESTID!​
Udgivet fre d. 13. mar 2020, kl. 14:00
Tekst

Måske er der bag frygt, afmagt, besværlighed og potentiel sygdom en gave.. fordi vi ALLE, verden over, erindres om, hvem vi er: skabninger, i bund og grund afmægtige. Lige dét aspekt er vigtigt at lægge sig på sinde nu, hvor frygtsbølger vælter os som lette korthuse og de fleste af os tvinges til en anden hverdag - for en tid.

Vi er generelt så sindsygt privilegerede hér i DK! Kan være, at vi begynder at forstå det nu og sætte livet i rette perspektiv, så taknemmelighed over dagen i dag fylder mere end sorgen over fortiden eller frygten for fremtiden.

I Det Gamle Testamente står der i samle 103: ‘ .. menneskets liv er som græsset, det blomstrer som markens blomster; når vinden blæser over det, er det der ikke mere, dér, hvor det stod, ser man det ikke mere. Men Herrens troskab varer fra evighed til evighed mod dem, der frygter ham..’

Og at frygte Herren er ikke ‘at være bange for Gud’! Men det er at bøje hovedet og erkende hvor vi kommer fra og hvor vi går hen i det helt store perspektiv? Vi er ikkun skabninger. Og NU har du mulighed for at tænke over dét og - måske - åbne dit hjerte for, at Gud har alting i sin hånd! Også dagen i dag.

Vær velsignet