Sogneeftermiddag i Egebæksvang Sognehus

Mit liv som præst
Domprovsten ser tilbage

Tidligere domprovst Steffen Ravn Jørgensen besøger Egebæksvang Sogn

Sidste år sluttede Steffen Ravn Jørgensen efter 19 år som domprovst. I årenes løb blev et skole-kirke samarbejde udbygget og samarbejdsrelationer mellem sogne og til kommune blev intensiveret.

Helsingør er ikke en søvnig provinsby. En tidligere menighedsrådsformand sagde til den tidligere domprovst: stedet er båret af en kontant og en kærlig omgangstone, noget han kom til at værdsætte.

I bagagen som domprovst havde Steffen Ravn Jørgensen en tid som sognepræst i Ordrup, dernæst 7 år i Paris som præst og socialattache og endelig ved Sorø Klosterkirke, inden Helsingør.

Tiden i Paris var farverig. En menighed med mange unge studerende og au-pairs, udsendte medarbejdere og en koloni. Der var kunstnere og fantaster. Og her var kirken et sikkert holdepunkt, når man var langt hjemmefra og modgang meldte sig.

Steffen Ravn Jørgensen vil fortælle om de steder og mennesker, han mødte gennem 38 års virke som præst.

Gratis indgang og menighedsrådet er vært for kaffe og kage